XRP klaar voor bullish uitbraak! Brad Garlinghouse van Ripple gelooft dat de waarheid aan het licht zal komen’ in SEC-zaak

Ripple-SEC-rechtzaak

XRP is klaar voor bullish uitbraak, aangezien Ripple’s CEO Brad Garlinghouse gelooft dat ‘de waarheid aan het licht zal komen’ in SEC-zaak. Zo verklaarde hij bij het World Economic Forum in Davos.  

Garlinghouse legt uit dat de e-mails die binnenkort zullen worden overhandigd aan de rechter, Ripple misschien de overhand kunnen geven in de lopende zaak met de SEC. Deze emails zouden namelijk schadelijk kunnen zijn voor de zaak, dit gezien het feit de inhoud in het voordeel van Ripple zouden kunnen uitpakken. 

Aldus Garlinghouse:

Als die emails aan het licht komen, zullen we echt zien hoe de SEC ooit heeft besloten een rechtszaak aan te spannen, terwijl ze intern daar toch echt hun twijfels over hadden.

Hij spreekt ook zijn optimisme uit over de uiteindelijke beslissing van de zaak. Deze zou naar zijn mening wel eens in de eerste helft van 2023 afgerond kunnen zijn. 

Als Ripple een overwinning zou boeken in deze zaak, voorspellen de meeste influencers dat XRP klaar is voor een bullish uitbraak. Zou het tegenovergestelde gebeuren, zou dit niet alleen zeer schadelijk zijn voor Ripple, maar voor de gehele cryptocurrency markt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *