Waarom ADA wel eens in de Top 3 zou kunnen komen

ADA-top3

Cardano (ADA) toont sterke prijs activiteit op kort termijn en weerspiegelt de stemming van de markt als geheel. Sinds de markt een dip heeft gemaakt naar haar huidige niveaus, wordt er agressief gehandeld in Cardano, maar er is licht aan het einde van de tunnel. 

ADA-in-de-top-3

Cardano chart. Source: Tradingview

Cardano (ADA) handelt nu voor $0.32, een stijging van 12% ten opzichte van de vorige dag. De token is de best presterende cryptocurrency voor deze periode en noteerde een winst van 29% over de afgelopen week. Prijsbewegingen van andere cryptocurrencies in de top 10 zijn vergelijkbaar.

Cardano zal hoger in de lijst van de top tien komen te staan

De cryptocurrency is ondergewaardeerd, aldus de Cardano-bull. Vanwege strakkere macro-economische omstandigheden heeft de token geleden samen met andere risicovolle assets. ADA bleef, ondanks de dalende trend, binnen de top tien grootste cryptocurrencies staan.

Cardano klom eind 2021 in de top 10, op het hoogtepunt van de laatste bull markt cyclus. Op dat moment onthulde het bedrijf, verantwoordelijk voor nieuwe ontwikkeling op het platform, een aantal upgrades en lanceerde het smart contract functionaliteit op het platform.

Door deze upgrades werd Cardano interoperabel (de mogelijkheid van systemen om met elkaar samen te werken, te communiceren en informatie uit te wisselen) met gedecentraliseerde financiële (DeFi) apps en behaalde het de hoogste scores op diverse criteria, zoals maandelijkse bijdragen van ontwikkelaars op het platform ten opzichte van andere blockchains. De ADA ecosysteem bloeide.

Twee weken geleden heeft Cardano’s on-chain activiteit opnieuw een piek bereikt, zoals opgemerkt door NewsBTC. De indicatoren duiden op vermoeidheid van verkopers na een significante daling en significante accumulatie van midden- en grote investeerders, zoals weergegeven in de onderstaande grafiek, wat de bullish casus van ADA ondersteunt.

Cardano balance of addresses. Source: Santiment

Met betrekking tot de toekomst van ADA en de mogelijkheid om inkomsten te verhogen, zei de analist die onder een pseudoniem Cardano_whale  gaat het volgende:

Ik geloof dat is waar het daadwerkelijk hoort te zijn. gemeenschappen drijven crypto-waarde en dit is de 3e grootste gemeenschap, in ieder geval. De 2020-22 VC-gedreven TPS*, TVL**, ponzinomics psyops komen ten einde. Cardano zal zijn terechte plaats innemen.

*TPS: Transaction per second
**TVL: Total value locked

🙋‍♂️Tip: Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief 🚀📈

ADA uit de top 10?

Aan de andere kant zijn er ook critici die hun voorspellingen voor 2023 voor  ADA publiceerden. ADA zal “uiteindelijk kelderen” uit de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, volgens crypto-expert Eric Wall.

Uiteraards werd de voorspelling meteen verworpen door de Cardano-gemeenschap, Er zijn mensen in de gemeenschap die verwachten dat ADA de top 3 zal binnen komen. Anderen, die overigens nog steeds positief zijn over ADA, blijven realistisch en zijn zich bewust van verschillende factoren die een rol kunnen spelen bij prijsfluctuaties. Een gebruiker stelde:

“Ik kan niet doen alsof het niet mogelijk is (voor Cardano om de top 10 te verlaten). Een Perfecte storm van Elon tweet wat onzin over doge, polygon partners met Meta, Sol VC’s die allemaal tegelijk besluiten te pompen. Het is zeker,  dat dezelfde mensen die ADA shorten, ook sol lijken te shorten, dus gaan ze allebei omhoog door  een short squeeze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: