Trade alert: Ethereum breekt uit, ATOM toont ook bullish signalen

0

 

In dit artikel delen we een recente analyse van Cosmos (ATOM) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld, hopelijk kun je hier nog voordeel uit halen! In onze premium groep delen analisten delen wekelijks meer dan 20 vergelijkbare technische analyses, inmiddels maken meer dan 1.000 leden hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Ethereum herenigd met oude niveau’s

Ethereum heeft vannacht een flinke stijging gemaakt van ongeveer 5%, waardoor de koers de $1.900 heeft overschreden. Dit is een niveau dat we sinds augustus 2022 niet meer hebben gezien. De stijging van Ethereum komt niet als een verrassing, aangezien de analisten van Crypto Insiders deze stijging precies hadden voorspeld. Maar niet alleen Ethereum staat in de schijnwerpers. De analisten verwachten namelijk ook een flinke stijging voor ATOM, zoals hieronder is te lezen.

De koers van cosmos is al een langere tijd aan het dalen. Toch zijn de analisten van Crypto Insiders overtuigd dat de ATOM grafiek er bullish uitziet. Dat legden ze onlangs als volgt uit aan premium leden:

“ATOM bevindt zich al een tijdje in de groene koopzone. Deze koopzone hebben we kunnen identificeren doordat we het begin van een 12345 Elliott Wave-patroon zagen. De pullback naar de tweede wave van dit patroon was voor ons een instapmoment.  

Op dit moment hebben we de correctieve tweede wave afgerond en zijn we de derde wave ingegaan. Volgens de theorie kan deze wave snel en hard omhoog bewegen. We verwachten daarom sterke opwaartse prijsactie te zien. 

Het is echter nog te vroeg om aan te geven hoe ver de koers kan stijgen. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen geven, kun je direct een nieuwe analyse verwachten in de premium omgeving.”

Deze analyse is 3 april met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: AnalyseATOMCosmosKoers

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: