Shiba Inu-tokens zorgen voor stijging van 110% in SHIB-handelsvolume

Shiba-inu-nieuws

Shiba Inu heeft in korte tijd aanzienlijke populariteit weten te verwerven. Het project is ontstaan uit het Dogecoin-ecosysteem en is vernoemd naar het Japanse Shiba Inu-ras, dat bekendstaat om zijn vriendelijkheid en speelse aard.

Populariteit Shiba-Inu

Een van de redenen waarom Shiba Inu zo snel populair is geworden, is omdat het zich heeft gericht op de opkomende trend van meme-cryptocurrencies. Deze soorten cryptocurrencies zijn vaak gebaseerd op populaire internetmemes en hebben de neiging om viraal te gaan op sociale media.

Shiba Inu, heeft volgens CoinMarketCap-gegevens een stijging van 110% in het handelsvolume de afgelopen 24 uur gezien. De toename van het volume kan het gevolg zijn van handelaren die proberen te profiteren van de volatiliteit op de markt. De prijs van SHIB is sinds het bereiken van een laagtepunt van $0,0000079 op 28 december gestaag gestegen, met vijf positieve dagen in de afgelopen zes en intraday-hoogtepunten van $0,0000088 op 5 december. Op dit moment is SHIB 3,15% hoger op $0,0000084.

Ethereum-whales

Naast de algehele momentum van SHIB meldt WhaleStats dat de Shiba Inu-token een van de meest aangeschafte tokens is door Ethereum-whales, met name de 100 en 500 grootste whales die door het platform worden gevolgd. De governance-token van Shiba Inu, BONE, trekt ook meer aandacht na updates van het officiële Shibarium-Twitter-account. Op het moment van schrijven is BONE de afgelopen 24 uur met 11,76% gestegen, met een stijging van 105% in het handelsvolume.

Het team van Shiba Inu heeft benadrukt dat BONE de enige token zal zijn, die nodig is voor gaskosten en gebruik in verband met Shibarium. Naast deze positieve factoren is de SHIB-burnrate met 33,53% gestegen, met 113.660.903 SHIB-tokens die de afgelopen 24 uur zijn verbrand en een totaal van 83.347.071.504 SHIB-tokens die in 2022 zijn verbrand, met 6.395 transacties.

🙋‍♂️Tip: Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Uiteraard kun je nu natuurlijk ook direct een kijkje nemen in ons overzicht van meest populaire bitcoin en cryptocurrency nieuwsartikelen van afgelopen week 🚀📈

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: