SHIB komt eindelijk in beweging door bullish statement

SHIB komt eindelijk in beweging door bullish statement

Na een paar dagen van bewegingen in een saaie range wist SHIB op 18 januari uit te breken en zien we een mooie groene candle in de charts. SHIB komt eindelijk in beweging”, aldus David Gokhshtein, oprichter van Gokhshtein Media.

SHIB doorbreek belangrijk punt

Al twee dagen eerder vroeg Gokhshtein zijn ruim 696.200 Twitter-volgers of er al mensen waren die hard SHIB aan het inslaan waren. Shiba Inu wist namelijk de eerste paar weken van het nieuwe jaar van 2023 gestaag te stijgen. Of we het laagste punt van vorige jaar rond $0,000007 achter ons hebben gelaten is natuurlijk de vraag. Maar het doorbreken van de $ 0,000011 gaven de koers vleugels. Dit tot het hoogste punt van vandaag de 0,00001295. Een grootste stijging tot nu toe in 2023. 

Handelsvolume stijgt met 245%

Volgens de data van Coinmarketcap is de Shiba Inu koers in de afgelopen 24 uur met zo’n 18% gestegen. Ook zien we dat het handelsvolume in deze munt is toegenomen met een duizelingwekkende 245%. Volgens analisten heeft dit optimisme te maken met de aanstaande lancering van Shibarium. Een Layer 2-netwerk wat gebouwd is bovenop het Ethereum netwerk. De bèta-versie word namelijk zeer binnenkort verwacht.

SHIB-stijging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: