RIPPLE (XRP) terug op Coinbase? Dit is de stand van zaken!

xrp-ripple

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency exchanges in de VS, liet onlangs doorschemeren dat er mogelijk binnenkort zeer positief nieuws te melden valt voor alle Ripple XRP fans. In een interview liet Paul Grewal, Chief Legal Officer (CLO) van Coinbase, weten dat de exchange XRP mogelijk weer gaat opnemen als de rechtszaak gewonnen wordt.

I am very eager as anyone else to see how the court rules and what I can say, as soon as we have the ruling, we will put in our process to see if we need to revisit our listing decision.”

Ik ben net als ieder ander erg benieuwd hoe de rechtbank zal gaan oordelen. Zodra de uitspraak binnen is, zullen we opnieuw kijken naar de noteringsbeslissing en kijken of deze herzien zal moeten worden.

XRP delisting

Voor de delisting van XRP van Coinbase moeten we terug naar december 2020. Dit was het moment toen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een rechtszaak had aangespannen tegen Ripple Labs wegens beweringen dat het token een effect was.

Brad Garlinghouse zeer positief

De Coinbase medewerker merkte verder op in het interview dat het uiteindelijk ook zal gaan om de kleine letters die worden toegevoegd en/of het hof van beroep deze beslissing ook zal handhaven. Oftewel later, mogelijk in de eerste helft van 2023, zullen we meer te weten komen. Ripple CEO Brad Garlinghouse loopt al vooruit op deze uitspraak en zegt dat dit een zeer positieve dag zal worden voor XRP. Een dag waarop het recht zal zegevieren. 

Niet alleen is deze dag natuurlijk erg belangrijk voor Ripple en XRP, ook de gehele cryptocurrency markt wacht met spanning af. De wetten die de status van cryptocurrencies als grondstoffen of effecten regelen, blijven tot nu nog erg onduidelijk.

🙋‍♂️Tip: Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het laatste Bitcoin & Cryptocurrency Nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

In de cryptocurrency markt wordt al volop gespeculeerd op een zeer gunstige uitslag voor Ripple XRP. Zo zien we dat verschillende grote partijen al weer flink xrp aan het inslaan zijn. Het aantal adressen tussen de 1.000 en 1 miljoen munten is de afgelopen maand aanzienlijk gestegen, aldus Santiment.

arp-whales

Source: Santiment

Op moment van schrijven staat de XRP koers, aldus data van Coinmarketcap, op de 0.3773 dollar. Een kleine daling t.o.v. gister. Een zelfde beeld die we zien als we de 7d percentages erbij pakken. Kortom er zal nog een hoop moeten gebeuren wil ook de prijs van XRP dit positieve nieuws reflecteren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: