NUBitcoin gaat samenwerken met Litebit

NUBitcoin is vandaag weer een nieuwe samenwerking aangegaan en ditmaal met Litebit. De Nederlandse Bitcoin & Cryptocurrency Broker. Sinds vandaag zijn dus ook alle nieuwsberichten van deze cryptocurrency broker te vinden in de NUBitcoin Nieuwsoverzichten. 

Over Litebit

LiteBit is begonnen als start-up door twee crypto-enthousiasten en oprichters. Hun missie was om crypto trading eenvoudig te maken. De eerste vermelde munt was Litecoin, gevolgd door Bitcoin.Andere mensen zagen het succes van het platform en besloten te investeren. De nieuwe website van LiteBit was eind 2017 net op tijd live gegaan voor de Bullrun. Enorm veel gebruikers uit heel Europa hebben LiteBit toen ontdekt.

Tijdens de nasleep van de Bullrun bloeide LiteBit op tot een bedrijf. Met 14 werknemers ontgroeiden ze het oude kantoor en verhuisden ze naar een splinternieuw hoofdkantoor, met uitzicht op Rotterdam.Sindsdien is het LiteBit team uitgebreid tot 90+ professionals. In 2019 en 2020 wonnen we de award ‘Beste Crypto Broker’. Ons streven is het meest klantvriendelijke en betrouwbare platform te zijn in Europa.

Litebit-kernwaarden

Litebit Nieuws

Naast dat Litebit natuurlijk op de eerste plaats een cryptocurrency broker is, zijn ze vandaag de dag ook nieuwsprovider. De reden voor ons om dus ook met deze partij te gaan samenwerken. Want zoals wij altijd zeggen: “Het is het nieuws wat telt”. 

Recente Nieuwsberichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *