Meer dan $ 1 miljard stroomt naar XRP marktkapitalisatie; Kan het token van Ripple de $0,5 weer bereiken?

xrp-ripple

Ondanks de langslepende rechtszaak van Ripple tegen de SEC, blijft XRP goed presteren. Misschien geholpen door de aanhoudende rally op de crypto markt, want het algehele sentiment blijft bullish. 

Zo zagen we vandaag, maandag 23 januari, dat XRP een marktkapitalisatie had van $21,72 miljard, wat neerkomt op een stijging van zo’n $1,04 miljard in 24 uur. Op 22 januari had xrp namelijk een marktkapitalisatie van $20,68 miljard, volgens de gegevens van CoinMarketCap.

xrp-marketcap-coinmarketcap

Al enkele dagen geleden zagen we dat het belangrijke resistance punt zo rond de $0.40 werd gebroken. Een punt die we enkele dagen daarna mooi hebben teruggetest als support. Sinds dien wist xrp alweer te stijgen met zo’n 10%. 

Om het niveau van $ 0,50 terug te winnen, zullen de bulls nog even aan het werk moeten. Want een eerstvolgend level die zich niet zomaar gewonnen zal geven, is de $0.44. Een daling en dus het breken van de $0.39 zal dit momentum weer laten omdraaien. 

Voor nu kunnen we zeker nog even in dit bullische sentiment blijven hangen. Zo bevestigen ook de technische indicatoren ons van Tradingview. Hoewel de oscillators nog neutraal aangeven, is het overall beeld zeer Bullish. Een stijging tot het $0.50 level behoort dus zeer zeker tot de mogelijkheden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: