Let op: koers van populaire crypto nadert nu zijn dieptepunt

0

 

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van fantom (FTM) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een berg aan technische analyses gedeeld in de Premium omgeving, waaronder eentje voor fantom. De FTM koers kan binnenkort eindelijk genoeg steun vinden, maar dat is nog niet helemaal zeker leggen de analisten uit:

“FTM is momenteel een interessant geval dat onze aandacht trekt. We zien dat de koers zich opmaakt voor een laatste beweging omlaag via de vijfde wave van een groter 12345 Elliott Wave patroon. Echter, gezien de speculatieve aard van dit patroon in deze specifieke situatie, hebben we in plaats van een groene koopzone een blauwe steunzone getekend. 

Dit betekent dat we nog niet overtuigd zijn dat de koers dit niveau kan handhaven. Op dit moment wachten we eerst op bevestiging van verdere ontwikkelingen. Als de koers duidelijk steun vindt binnen deze zone en een opwaartse beweging laat zien, kunnen we overwegen om een kooppositie in te nemen. 

Zodra we meer duidelijkheid hebben, zullen we deze informatie direct delen met al onze leden in de Premium omgeving. We blijven de situatie nauwlettend volgen en houden onze leden op de hoogte van eventuele wijzigingen.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: AnalysefantomftmKoers

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: