Let op: Cardano’s ADA koers wil uitbreken

0

 

In dit artikel delen we een technische analyse van cardano (ADA) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

De koers van cardano bewoog de afgelopen paar weken vooral zijwaarts. Toch zien zij een aantal interessante indicatoren, zo rapporteren de analisten van Crypto Insiders in hun meest recente analyse:

“Hoewel ADA de groene instapzone al heeft aangetikt, is de koers nog niet echt overtuigend in deze zone geweest. Om die reden houden we rekening met nog een laatste wave omlaag. Daarna volgt mogelijk een sterke uitbraak omhoog.

Opmerkelijk is dat de koers aanzienlijke steun vindt op zowel de S1 maandelijkse pivot als de 200-daagse moving average. Deze niveaus staan bekend als sterke steunzones. Een laatste dip hoeft daarom niet per se te volgen, al verwachten we dat wel. 

In onze Premium omgeving houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Over enkele dagen zullen we een update plaatsen over deze analyse en bespreken we de voortgang die ADA heeft geboekt.”

Deze analyse is op 21 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je exclusieve toegang tot dagelijkse technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Stel vragen en praat mee met ervaren analisten en succesvolle handelaren in onze bruisende, vriendelijke community. Groei op een unieke, plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer info en geniet van een 30 dagen gratis proefperiode om de voordelen zelf te ervaren.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreer je gratis via onze link en ontvang $20 aan crypto als welkomstgeschenk.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: ADAAnalyseCardanoKoers

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: