Let op: analisten verwachten heftige beweging voor MATIC koers

 

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polygon (MATIC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Polygon zag, net als de rest van de crypto-markt, afgelopen week een flinke opleving. De MATIC koers kan zelfs nog iets verder doorstijgen, verwachten de analisten van Crypto Insiders. Echter is de neerwaartse trend, die begon vanaf de piek in februari, nog niet voorbij. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“We hebben de kleine stijging, zoals in de vorige analyse werd beschreven, gehad voor MATIC. Op de korte termijn verwachten we een forse beweging naar het zuiden, in lijn met bitcoin en ethereum. Mocht bitcoin echter toch sterker dan verwacht omhoog uitbreken, dan verwachten we dat MATIC een van de koplopers onder de altcoins zal zijn. Echter is vanwege alle volatiliteit op de markt voorzichtigheid wel geboden. 

Op de lange termijn blijven we bullish ten opzichte van de low uit juni 2022. Houd echter rekening mee met een diepe dal die in de buurt kan komen van deze low. Daarna verwachten we weer een flinke stijging, maar dat is koffiedik kijken. Vooralsnog lijkt de markt in deze onzekere tijd zeer af te hangen van de richting die bitcoin opslaat. 

In de Premium omgeving houden we MATIC nauw in de gaten en zullen we binnen enkele dagen weer een nieuwe analyse delen.”

Deze analyse is op 17 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Polygon

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: AnalyseKoersMATICPolygonPremium

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: