Kan bitcoin de houding van goud aannemen?

 

   

Het is bekend dat liefhebbers van bitcoin de cryptocurrency graag “digitaal goud” noemen, wat hun geloof uitdrukt dat het kan functioneren als een waardebewaarder op dezelfde manier als goud traditioneel heeft gedaan. Een jaar geleden, toen de consumentenprijzen sneller stegen dan sinds 1982 en de economie er wankel uitzag, maakte…

 Read More Crypto nieuws & Bitcoin nieuws CurrentCrypto.nl 

CurrentCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor Bitcoin, cryptocurrency en investeren. Al sinds 2017 verschijnen er iedere week meerdere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en ze worden geschreven met veel plezier.

Met deze artikelen hopen we je te inspireren, maar ook om je dingen te leren over Bitcoin en cryptocurrency. We schrijven bijvoorbeeld over de koers verwachtingen voor de toekomst, maar ook over de geschiedenis van ons geld en hoe dit allemaal werkt.

Allereerst schrijven we de artikelen hier omdat we het erg leuk vinden. We zijn enthousiast over het vakgebied en zetten dit graag voor je op papier. Daarnaast zou het natuurlijk top zijn wanneer we je weten te inspireren of op een bepaalde gedachte weten te zetten. Hoe dan ook, we hopen dat je iets opsteekt van de artikelen.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we verwachten dat de wereld van Bitcoin alleen nog maar zal groeien. Wij van CurrentCrypto werken er hard en met veel plezier aan om met deze ontwikkelingen mee te groeien.

Bekijk hier alle overige artikelen van deze provider

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *