Gratis Madelon Vos Trading Academy met STAP

Gratis Madelon Vos Trading Academy met STAP

ADVERTENTIE

Home » Kennisbank » Cursussen » Gratis Madelon Vos Trading Academy met STAP

Gratis met het STAP-subsidie: een totaalpakket over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden. Meestverkochte crypto/trading cursus van NL & BE door Madelon Vos. 

Table of Contents

Crypto en Trading Academy

Sinds dit jaar heeft Madelon Vos het kwaliteitskeurmerk van de NRTO ontvangen (De Nederlandse Raad voor Training en Opleidingen). Om deze reden is het nu mogelijk om deze cursus te volgen middels de STAP-subsidie. Hiermee volg je dus geheel gratis deze trainingen.

Deze Crypto en Trading Academy is een totaalpakket waarbij je alle handvatten krijgt om bitcoin, cryptocurrencies, technische analyse en traden te begrijpen in de vorm van een tweetal cursussen en de MoneyTalks Community.

Wat is de STAP Subsidie

Op de website van stap lezen we: “Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling”. Het mooie van het platform van Madelon Vos is dat je dus deze subsidie kunt gebruiken voor haar cursussen. 

De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. De volgende STAP aanvraagperiode start op 1 september om 10.00 uur. Als je in Nederland woont en een BSN nummer hebt, dan hoogstwaarschijnlijk wel! Deze criteria gelden er:

✅  Je bent een EU-burger of de partner van een EU-burger;

✅  Je bent tussen de 18 en 67 jaar;

✅  Je hebt in de afgelopen 27 maanden minimaal 6 maanden in Nederland hebt gewerkt, gewoond of een uitkering ontvangen;

✅  Je gebruikt het STAP-budget om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Inbegrepen

Uiteraard zijn deze cursusonderdelen ook apart aan te vragen. Mocht je dus niet kunnen wachten tot de volgende STAP aanvraag-periode bekijk hier dan de losse cursussen en lidmaatschappen. 

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

Laatste Nieuws

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws

Download GRATIS

Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE

   Read More  

Bitcoinhelper is de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België. Ook adverteren op al onze websites en onze bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf en/of platform klik dan HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: