Goed moment op uit crypto te stappen zei Jim Cramer

goed-moment-om-uit-crypto-te-stappen-jim-cramer

Tijdens een van zijn shows was Jim Cramer van mening dat het een goed moment was om volledig uit crypto te stappen. Nu twee maanden later maken we de balans op en moeten we concluderen dat deze voorspelling alles behalve de juiste was. Op 23 december zei hij nog dat hij crypto niet meer zou gaan aanraken en hij al zijn geld eruit zou halen. 

Try to get your money out… I’m not going to mention the firm that I had my money in, but it was a fight to get the money out. A fight. And i think that everybody who owns these various coins, you know, Solana, Litecoin, I do think you’re an idiot… I did not go to college to get stupid.…”

 

“Probeer je geld eruit te krijgen… Ik ga het bedrijf niet noemen waar ik mijn geld in had, maar het was een gevecht om het eruit te krijgen. Een gevecht. En ik denk dat iedereen die deze munten bezit, Solana, Litecoin, een idioot is… Ik ben niet naar de universiteit gegaan om dom te worden….”

Jim Cramer Tweets

Jim Cramer

Jim Cramer is de presentator van de CNBC-show “Mad Money” en graag geziene gast van CNBC’s “Squawk on the Street”. Daarnaast deelt hij vaak zijn kijk op crypto, wat doorgaan niet helemaal correspondeert met de werkelijkheid. Als we kijken naar de charts zien we dat de prijs van Bitcoin sinds zijn tweet op 9 januari 2023 gestegen is van $17.115 naar $23.335, wat een koersstijging is van zo’n 36%. In deze tweet herhaalde hij nogmaals zijn statement van 23 december. “Tijd om uit crypto te stappen”. 

BLX_2023-01-22_18-21-22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: