Ethereum koers verwachting: 25% correctie aanstaande

 

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Ethereum was afgelopen week hard gestegen vanaf de blauwe supportzone op de grafiek. Echter verwachten de analisten dat ETH tegen weerstand aan zal lopen en vervolgens heftig zal corrigeren. Dat legden ze enkele dagen geleden als volgt uit aan Premium leden:

“Vanwege de angst op de markt is de dominantie van bitcoin sterk toegenomen, wat zorgwekkend is omdat dit aangeeft dat de markt nog niet volledig bereid is om te investeren in altcoins. Het is mogelijk dat zodra BTC afkoelt, we een bullrun zien onder de altcoins, maar de technische analyse ondersteunt dit beeld nog niet. 

Op de korte termijn laat ETH een duidelijk beeld zien van een flat ABC Elliott Wave correctie. De huidige stijging lijkt de B-wave te zijn uit dit patroon en we verwachten dat die niet verder zal komen dan de blauwe box tussen $1846 en $1976. Daarna verwachten we een neerwaartse C wave die mogelijk kan dalen naar de vorige low rond $1.340. 

Dat zou dus kunnen betekenen dat ETH met 25% tot 30% zal corrigeren, maar dat hangt enigszins van bitcoin af. In de Premium omgeving houden we dit nauw in de gaten en kun je snel nieuwe analyses vinden mocht de situatie veranderen.”

Deze analyse is op 17 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: AnalyseETHEthereumKoersPremium

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *