De grootste Bitcoin conferentie van de Benelux

De grootste Bitcoin conferentie van de Benelux – FUTURE OF BITCOIN

ADVERTENTIE

Home » Nieuws » persbericht » De grootste Bitcoin conferentie van de Benelux – FUTURE OF BITCOIN

Op 8 oktober is het zover en wordt de grootste Bitcoin conferentie van de Benelux gehouden. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal dit evenement gehouden worden in het MeetDistrict van Gent. Benieuwd in dit bericht vind je alle informatie over dit prestigieuze project. 

Over dit evenement

Wat er op zaterdag 8 oktober staat te gebeuren is het ontkrachten van de vele Bitcoin mythes én het grote publiek kennis bijbrengen over Bitcoin. Met tal van boeiende keynotes, debatten en workshops zal dit voor iedere bitcoin liefhebber een must zijn om bij te wonen. Zie ook het bovenstaande programma. Een deel van de sprekerslijst is ook al bekend gemaakt: 

Willem Middelkoop (Commodity Discovery Fund): ‘Hard assets in a fiat world’Rigo Van den Broeck (Mastercard): ‘De toekomst van betaling met crypto.’Farouk Özgünes (VTM): ‘Wordt Bitcoin echt door criminelen gebruikt?’Gertjan Verachtert (Sansen International): ‘Een antwoord op al je fiscale vragen.’Bert De Groot (Miner): ‘Wat is mining en waarvoor kan het ingezet worden?’

Voor wie?

Voor álle mensen die enige interesse of nieuwsgierigheid naar Bitcoin hebben. Voorkennis is ab-so-luut géén vereiste. Wie je ook bent, wat je ook doet: je krijgt een antwoord op al je vragen over Bitcoin en/of cryptocurrencies.

En don’t worry. We verkopen geen luchtkastelen, we geven geen advies. Deze conferentie is vooral bedoeld om mensen kénnis te schenken. Om hen in te leiden in de wereld van de Bitcoin.

Volgens de organisatie van deze conferentie. 

Kosten

Tickets zijn er in verschillende prijzen. De early births kopen een ticket voor 79 euro, de whales voor 169. Maar er is ook een reguliere tickets voor 99 euro. Direct een ticket reserveren kan via de organisator 

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

Laatste Nieuws

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws

Download GRATIS

Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE

   Read More  

Bitcoinhelper is de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België. Ook adverteren op al onze websites en onze bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf en/of platform klik dan HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: