Cardano herovert toppositie op Github- ADA stijging blijft doorgaan.

Cardaono-stijging

In de eerste helft van januari zagen we al dat de blockchain-netwerken van Cardano een zeer hoge ontwikkelingsactiviteit lieten zien. Activiteiten die er vandaag de dag voor gezorgd hebben dat Cardano de eerste positie heeft overgenomen van haar grootste concurrent Polkadot. In de ranking gepubliceerd door proofofGitHub zien we dat Polkadot eindigde met een activiteit van 769 en daarom Cardano achter zich moest laten met 792. 

Uiteraard zijn dit indrukwekkende cijfers, getallen die vertrouwen geven aan de belegger. Maar alleen dagelijkse ontwikkeling zegt natuurlijk niet alles, misschien wel belangrijker om na te gaan waar deze ontwikkeling nu precies over gaat. In een andere onlangs verschenen tweet zien we dat Cardano momenteel meer dan 4.800 slimme contracten heeft uitgebracht. 

ADA Prijsactie

In onderstaande chart van Tradingview zien we dat de belegger kan terugkijken op een zeer goede start van 2023. Vanaf het begin van het nieuwe jaar, tot nu wist ADA maar liefst 60% te stijgen. Op moment van schrijven zien we dat de koers even wordt tegengehouden door een belangrijk level rond de $0.37. We sluiten niet uit dat er nog genoeg energie zit in het vat voor de bulls om ook het level rond de $0.42 te gaan testen. 

ADA one-day chart. Source: Tradingview

ADA Signals

Signalen die we ook terugzien bij de indicatoren van tradingview. Ondanks het feit de oscillators ‘neutraal’ aangeven, zien we dat de ‘moving averages’ een sterk koop advies afgeven. Gemiddeld genomen is er dus nog steeds een koop advies voor ADA. 

Cardano one-day technical analysis. Source: Tradingview

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: