Bitvavo gered door crypto miljardair Justin Sun

Bitvavo-gered-Justin-sun

De lang slepende Bitvavo zaak zou wel eens een onverwachte wending kunnen nemen. Zo lezen we vandaag dat de oprichter van TRON (TRX), Justin Sun, heeft aangegeven 1 miljard dollar in het failliet verklaarde Digital Currency Group (DCG) te willen steken. DCG een cryptocurrency platform waar meerdere verschillende platformen onder vallen staat al een tijdje onder druk. 

Digital-currency-group

Justin Sun 

Justin Sun gaf vandaag in een interview met Reuters aan te willen helpen. Hij zou maar liefst 1 miljard dollar in DCG te willen stoppen, om dit bedrijf van de ondergang te redden. Op deze wijze zou hij natuurlijk ook direct eigenaar worden van verschillende crypto platformen die onder dit bedrijf hangen. 

Een zeer positief bericht voor de Nederlandse cryptocurrency broker Bitvavo, die nog zo’n 280 miljoen open heeft staan bij DCG. In totaal heeft het bedrijf nog 3 miljard aan schuld. In een eerder bericht lazen we al dat Genesis een aanbod had gedaan aan Bitvavo. In dit aanbod wilde het bedrijf 70% van haar schuld inlossen. Iets wat door Bitvavo destijds is afgewezen.

Fake nieuws?

De vraag blijf bij Justin Sun altijd of dit geen fake nieuws is. Al eerder heeft hij dergelijke uitspraken gedaan waar weinig van is terecht gekomen. Sun staat erom bekent graag in het centrum van de aandacht te willen staan. Ten tijden van de val van FTX heeft hij een vergelijkbaar aanbod gedaan, waar tot op heden nog niets van is terecht gekomen. De toekomst zal het leren en wij zullen dit nieuws met veel aandacht voor je volgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: