Bitcoin zal $100.00 bereiken aldus nieuwe voorspelling van Plan B

Bitcoin- voorspelling-Plan B

Door de plotselinge stijging van Bitcoin is het sentiment plots weer omgeslagen en kijken we met een positieve bril naar het komende jaar. Gister berichten wij al even over het doorbreken van verschillende resistance level en daar zijn vandaag weer een aantal bijgekomen. De prijs van Bitcoin staat op dit moment op de $20.600, wat dik 7% meer is dan de dag van gister. 

Het is doorgaans ook op deze dagen dat de crypto influencers ook weer van zich laten horen en zo de crypto analist Plan B. De persoon achter het bekende stock-to-flow model.

Plan B

Het is doorgaans ook op deze dagen dat de crypto influencers ook weer van zich laten horen en zo de crypto analist Plan B. De persoon achter het bekende stock-to-flow model. Het bijzondere aan onderstaande tweet is dat plan B beschrijft dat we de bodem hebben bereikt voor Bitcoin. Het precieze punt was in november 2022 toen Bitcoin $15.500 noteerde. Een moment waarop de FUD van de cryptocurrency exchange FTX ook naar buiten kwam. 

Bitcoin naar de $100.000

Ook voorspelt deze crypto influencers dat Bitcoin wel een flink zou kunnen gaan stijgen in de aanloop naar de Bitcoin zalving in 2024. Hierbij noemt hij zelf een koersdoel van $32.000. Maar daar blijft het niet bij. Het jaar daarna is de verwachting dat we zelfs het kritisch punt van de $100.000 grens zullen overschrijden. Een punt waar in de afgelopen jaren al veel over is gespeculeerd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: