Betaal geen tradingfees bij de Nederlandse Broker Bitdenex

<section class="elementor-section elementor-top-section elementor-element elementor-element-50300e41 elementor-section-boxed elementor-section-height-default elementor-section-height-default" data-id="50300e41" data-element_type="section" data-settings=" De voor- en nadelen

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

Laatste Nieuws

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws

Download GRATIS

Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE

   Read More  

Bitcoinhelper is de Bitcoin & Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België. Ook adverteren op al onze websites en onze bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf en/of platform klik dan HIER“>

Betaal geen tradingfees bij de Nederlandse Broker Bitdenex

ADVERTENTIE

Home » Bedrijven & Platformen » Voorstelronde » Betaal geen tradingfees bij de Nederlandse Broker Bitdenex

Ben jij het ook zat om teveel trading fees te betalen bij het aan- en verkopen van jouw favoriete cryptocurrencies? Dan is de nieuwe Nederlandse Broker Bitdenex echt iets voor jou. Want in ieder geval de gehele zomer betaal je bij deze Broker geen fees bij de aan- en verkoop van jouw munten. Maar ook zonder deze actie is Bitdenex een zeer voordelige broker en mag zich daarom ook met recht de goedkoopste van Nederland noemen. 

Over Bitdenex

Bitdenex is opgericht in 2020 in Almere, maar door de strenge wet en regelgeving van de Nederlandse en Europese overheden is deze broker pas live gegaan in het derde kwartaal van 2021. Dit omdat ze veiligheid en wet en regelgeving zelf ook erg belangrijk vinden. In vergelijking met Bitvavo en Bitcoinmeester, de overige Nederlandse cryptocurrency brokers, is dit platform dus nog relatief jong. Niet dat ze daar zich iets van aantrekken wat al vanaf de start positioneren ze zich als de aller goedkoopste van Nederland. 

Op moment van schrijven bieden ze 26 verschillende cryptocurrencies aan en dit aanbod zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden. Naar zeggen gaat Bitdenex voor kwaliteit in plaats van kwaliteit, oftewel zijn ze erg zorgvuldig in het toevoegen van nieuwe projecten. Een project, nieuwe munt, wat hoog op de verlanglijst staat van Bitdenex is een eigen munt. Vergelijkbaar met BNB voor Binance. 

Voor- en nadelen Bitdenex

Mocht je nog twijfelen om een gratis account aan te maken bij deze Nederlandse broker, zullen wij hieronder de voor- en nadelen voor je opsommen. Bekijk hier de uitgebreide Bitdenex beschrijving van Bitcoinhelper. 

Voordelen

Het eerste voordeel is dat Bitdenex in Nederland gevestigd is. Dit maakt het natuurlijk erg gemakkelijk voor alle Nederlandse gebruikers om vragen te stellen aan de dus Nederlandse helpdesk. Maar ook het betalen met Ideal is natuurlijk erg gemakkelijk. Iets wat bij de meeste internationale brokers en exchanges niet mogelijk is. Tot slot is Bitdenex het goedkoopste platform van Nederland. Dit omdat zij een fee rekenen van 0.15 bij alle aan- en verkopen. 

Nadelen

Voor diegene die opzoek zijn naar ‘verbogen schatten’ is Bitdenex geen handig platform. Want zoals ook hierboven beschreven gaan ze voor kwaliteit boven kwantiteit in het aanbod van cryptocurrencies. Tot slot worden er nog maar weinig extra aangeboden op het platform. Denk hierbij aan staking en mining opties. Uiteraard worden deze innovaties wel geëvalueerd en is niet uitgesloten dat deze opties in de toekomst worden toegevoegd. 

Direct Registreren bij Bitdenex

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitdenex klik dan hier

Naar de Handleiding Bitdenex

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Exchange?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *