Beste Crypto Black friday acties 2022

<section class="elementor-section elementor-top-section elementor-element elementor-element-50300e41 elementor-section-boxed elementor-section-height-default elementor-section-height-default" data-id="50300e41" data-element_type="section" data-settings=" 11% korting

Nu in de aanbieding, een collectie bestaande uit drie gekleurde wallets. Misschien een voor jezelf, en de andere twee voor Sinterklaas en de Kerstman? Dit pakket is afgeprijsd van 447 euro naar 399 euro!

Tradingview “>

Beste Crypto Black friday acties 2022

ADVERTENTIE

Home » Nieuws » persbericht » Beste Crypto Black friday acties 2022

Black Friday oftewel vrij vertaald zwarte vrijdag is officieel in de Verenigde Staten de dag die valt na Thanksgiving. De officiële feestdag die ieder jaar wordt gevierd op de vierde donderdag in november. De dag daarna, black friday, werd en wordt tot op de dag van vandaag dan gebruikt om te starten met het doen van de kerstinkopen. Een periode waar de winkeliers en bedrijven handig op inspelen door te strooien met hoge kortingen. 

Een heus commercieel feest, waaraan Crypto zich ook niet meer kan onttrekken. Dus ook op de Bitcoin en cryptocurrency markt wordt er gestrooid met korting. Wij hebben de leukste en meest interessante deals ook dit jaar weer voor je op een rij gezet:

Ledger Nano X 3-pack

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: