Analyse: Dogecoin ziet er bearish uit, dit is hoe diep koers kan dalen

 

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

De analisten van Crypto Insiders zijn al enige tijd behoorlijk bearish over dogecoin. Sinds februari hebben de analisten een rode verkoopzone afgegeven en konden daarom van de koersdaling profiteren. In hun meest recente analyse voor DOGE waarschuwen zij echter dat de koers er nog steeds bearish uitziet:

“De bearish trend van DOGE blijft aanhouden en de koers wordt naar verwachting verder omlaag gestuurd naar het dieptepunt van $0,06584. Op de langere termijn wordt zelfs een doel van $0,02538 verwacht, wat aangeeft dat de bearish trend blijft voortduren. 

Op de korte termijn zijn er geen positieve signalen te zien en maakt de koers steeds lower lows, oftewel lagere dieptepunten. Dat duidt op een bearish trendstructuur. De koers lijkt een 12345 Elliott Wave-patroon te maken waarbij we momenteel in de derde wave zitten. 

Deze wave kenmerkt zich door een harde daling, wat suggereert dat we op korte termijn nog een aanzienlijke daling kunnen zien. In de Premium omgeving houden we deze daling nauw in de gaten en delen we direct een nieuwe analyse mocht er toch iets veranderen.”

Deze analyse is op 6 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Tags: AnalyseDOGEDogecoinKoers

 Read More Overzicht Archieven

Dit artikel verscheen als eerste op Crypto-Insiders Premium Analyses

Word nu gratis Insider Premium!

Insiders krijgen toegang tot onze vernieuwde omgeving voor leden waar dagelijks marktupdates worden gedeeld en al ons nieuws, onze video’s en updates worden gebundeld. Heb je hulp nodig? Stel dan 1-op-1 je vragen aan onze coaches en analisten!

Nu via NUBitcoin 30 dagen GRATIS

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *